De La Colina
De La Colina logo

De La Colina logo

Tekst & Advies
Jennifer van den Heuvel

Anders nog iets?

Als de samenwerking en het resultaat u goed zijn bevallen, wil De La Colina met alle plezier meer voor u doen. Producten als nieuwsbrieven en webteksten lenen zich bij uitstek voor een meer langdurige relatie tussen opdrachtgever en schrijver. En ook als u incidenteel of regelmatig een heel ander type tekst nodig heeft ga ik daarmee voor u aan de slag. Kijkt u voor alles wat ik te bieden heb in het menu onder het logo. Ik kan als u dat wilt uw huisschrijver worden.

Uw voordeel: Het grootste voordeel van regelmatige samenwerking is dat uw teksten worden geschreven door iemand die op den duur alle ins en outs en bovendien de taal kent van uw organisatie of onderneming. Vaak zal één woord genoeg zijn om een verhaal naar uw wens te produceren.

Ook financieel is een langdurige samenwerkingsrelatie aantrekkelijk. Een offerte wordt op maat gemaakt en eenmaal ingewerkt, heb ik minder uren nodig voor research en gaat ook het schrijven sneller.

Mijn voordeel: Behalve dat ik verzekerd zal zijn van inkomsten biedt een reeks opdrachten me vooral ook veel werkplezier. Ik vind het leuk en leerzaam om me te verdiepen in werk en beweegredenen van personen en organisaties. Het is mijn vak om daar vervolgens woorden aan te geven. Hoe langer ik ergens thuis ben, hoe beter ik de taal spreek. Het schrijven gaat me dan nog makkelijker af.

Voor het totaaloverzicht keert u terug naar werkwijze.