De La Colina
De La Colina logo

De La Colina logo

Tekst & Advies
Jennifer van den Heuvel

Deze site gaat over tekst en...

... over tekst alleen. Woorden en zinnen moeten het beeld of gevoel oproepen.

Daarom is bewust gekozen voor een voorpagina met veel tekst en weinig beeld. U hoeft niet alles te lezen. Lees de site als een krant. Haal eruit wat u aanspreekt.

Wegwijs: waar op de site u zich ook bevindt, u kunt altijd terugkeren naar de homepage door linksboven op het logo de la colina te klikken.

Onder het logo staat het menu. In het hoofdstuk De La Colina vertel ik iets over mijn achtergrond en de activiteiten van mijn schrijfbureau. Onder Teksten et cetera staan de teksten die ik zoal schrijf. Bij Werkwijze ziet u hoe ik te werk ga en hoe u daarbij wordt betrokken. Voorbeelden van schrijfopdrachten kunt u vinden onder Projecten. Met de onderste menuknop kunt u direct contact opnemen.

In het midden staan teksten die, als u wat langer op de hoofdpagina blijft, verspringen. Met de pijltjes draait u de carrousel naar rechts of links.

Als u op deze pagina bent beland heeft u al ontdekt dat achter de zinnen ook weer tekst verschijnt. Andere teksten gaan over mijn visie op het tekstschrijversvak en waarden die ik heb ten aanzien van samenwerking. Ook vindt u regelmatig nieuwtjes of aanbiedingen in de carrousel.

Nieuwe projecten: onder de carrousel komen nieuwe opdrachten automatisch op de homepage te staan. Als ik voor u mag werken lezen bezoekers van mijn site ook iets over uw bedrijf of organisatie. Een link verwijst naar uw website.

Tot slot: ik wens u veel leesplezier. Heeft u opmerkingen? Laat het me we weten. De inhoud wordt regelmatig ververst.

Ik verheug me erop u snel als klant te mogen begroeten.