De La Colina
De La Colina logo

De La Colina logo

Tekst & Advies
Jennifer van den Heuvel

Schrijfbureau

De La Colina is een tekstbureau voor alles wat u geschreven wilt hebben. Zelf noem ik het liever schrijfbureau. Naast de betekenis van meubel waaraan geschreven wordt, geeft het woord ook het ambacht weer dat ik beoefen.

Voor wie maar wil: De La Colina schrijft voor iedereen, grote of kleine bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren. Wanneer u niet over een eigen redactie of communicatieafdeling beschikt en toch incidenteel of regelmatig iets te publiceren of te verspreiden heeft, is het lucratief een schrijver van buitenaf in te huren. Het scheelt tijd en u bent verzekerd van kwaliteit.

De La Colina schrijft voor iedereen die het maar lezen wil. Voor elke doelgroep bestaat een andere taal. Of een tekst nu jargon moet bevatten, juristen of bakkers moet aanspreken, in straattaal geschreven moet worden of voor kinderen bedoeld is, het kan allemaal.

Over alles en iedereen: tekst kan gaan over uzelf, uw bedrijf, een nieuw uitgebrachte cd, een lezing over 20e eeuwse kunst, hondenvoer, de opening van een winkel of een fusie tussen instellingen. Het kan een oproep zijn tot actie, een verslag van een presentatie, de aankondiging van nieuws of nuttige informatie. De La Colina schrijft over alles en iedereen. Lees meer over de schrijfster.